MTVSS (sistem odstranjevanja končne molekularne vezljivosti) je v Accessu eno najbolj priljubljenih in dinamičnih orodij, kjer polagamo roke po telesu. Uporablja se na veliko različnih načinov in vsakič ustvari drugačno možnost. MTVSS pogosto izberemo za vzpostavitev ponovnega ravnovesja v telesu. MTVSS izniči načine, na katere je bilo naše telo spremenjeno v vseh dimenzijah, resničnostih, časih in prostorih.

Vsi telesni procesi s polaganjem rok na telo so oblikovani tako, da postanemo bolj povezani s svojim telesom. Če delamo MTVSS redno, se naša struktura celotnega telesa spremeni. Ti procesi MTVSS so tako dinamični, da če jih zares uporabljate, dobite več sprememb, kot ste jih pripravljeni imeti.

INDIVIDUALNO

Tretma MTVSS se izvaja s polaganjem rok po telesu preko oblačil. Z MTVSS se na različnih delih telesa zažene okrog trideset različnih energij. S tem procesom telo prečistimo, okrepimo in mu omogočimo, da je največ, kar je lahko. Priporočljivo je, da MTVSS uporabljamo redno in ne samo v primerih, ko zaidemo v težave. Učinkovit je tudi pri telesni vadbi in za večje dosežke pri športni aktivnosti.

MTVSS izboljšuje delovanje različnih sistemov v telesu

– metabolizem
– koža
– dihalni sistem
– reproduktivni organi
– imunski sistem
– okostje
– prebavni sistem
– limfni in hormonalni sistem
– živčni sistem

Deluje na čisto vse v telesu. Telesni proces MTVSS sproži obnavljanje telesa in ga pomlajuje. Ob rednem prejemanju se obnavljajo celice telesa.

Comments are closed.